lørdag 22. oktober 2011

Morsomme religiøse tullinger

Mange av oss lo godt av de kristne folkene som før mai i år varslet at Dommedag ville komme 21. mai i år. Som vi vet kom og gikk 21. mai uten at noen ble dømt av noen usynlig himmelpappa og folkene bak "Family Radio" ble nødt til å komme med bortforklaringer. Det som visstnok, ifølge dem, hadde skjedd var at himmelpappaen hadde dømt alle 21. mai, men skulle vente med den "fysiske manifesteringen" av dette til 21. oktober. I dag er det lørdag 22. oktober og ingen av de "utvalgte" kristne folkene som følger "Family Radio" har blitt løftet opp til himmelpappaens høyre hånd i Paradis (dette kaller de for "Rapture") og jorden har ikke gått under. Det som er morsomt er at Family Radio har titusenvis, ja muligens hundretusenvis, av lyttere og folk som tror på hvert bidige ord folkene der spyr ut av seg. Og den dag i dag kan vi lese på hjemmesiden til "Family Radio" følgende:

"Thus we can be sure that the whole world, with the exception of those who are presently saved (the elect), are under the judgment of God, and will be annihilated together with the whole physical world on October 21, 2011, on the last day of the present five months period. On that day the true believers (the elect) will be raptured. We must remember that only God knows who His elect are that He saved prior to May 21." Så sent som 16. oktober kjørte de på med nye bortforklaringer og radioprekener: http://www.familyradio.com/audio_archives/sunday_study/101611.mp3

Hadde disse menneskene hatt to hjerneceller seg imellom ville de i dag, en dag etter at "Family Radio" garanterte at jorden ville gå under, tatt avstand fra alt sammen og innrømmet hvor idiotiske de har vært ved å tro på slikt vås. Men dette skjer naturligvis ikke. I bakgrunnen på radioprekenen hører vi små barn. Småbarn blir altså indoktrinert med denne dritten. Fy faen for noen jævla idioter disse folkene er.

Kommentar til bildet nedenfor: Ser det ikke ut som om fyren nederst til høyre gjør fra seg?

Photobucket

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar